Sok szeretettel üdvözöljük ezen a modern és stílusos szálláshelyen, ahol a kortárs dizájn és a kivételes kényelem találkozik egymással.
„Az alvás a legjobb meditáció.” – Dalai Láma

Székelyföldre hazajár az ember. Mi azt szeretnénk, hogy ide, a panziónkba is hazajárjon a vendég. Ez motivált bennünket, amikor megalkottuk ezt a kényelmes és városunkban egyedülálló szálláshelyet. A tíz szoba hangulatban, méretben, stílusban ugyan különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: a minőség. Várjuk Önöket szeretettel!

Élvezze a Gambrinus Csárda nyújtotta kulináris élményeket!

Lépjen be hagyományos konyhánkba, egy olyan helyre, ahol az örökség esszenciája és a házias ételek melegsége találkozik, hogy felejthetetlen étkezési élményt hozzon létre.

Gasztronómiai utunk a régmúlt hagyományaiban gyökerezik, ahol a receptek generációkon át öröklődtek. Büszkék vagyunk arra, hogy megőrizzük minden étel eredetiségét, olyan ízekkel töltve el, amelyek egy egyszerűbb, megnyugtatóbb időszakba repítenek.
Tudjon meg többet
Csapatunk elkötelezett amellett, hogy az Ön tartózkodása minden tekintetben kivételes legyen. Akár segítségre van szüksége, akár javaslatokra a környék felfedezéséhez, vagy egyszerűen csak egy pillanatnyi kikapcsolódásra vágyik, mi itt vagyunk, hogy felülmúljuk várakozásait.
Foglaljon most
cookieA sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában.